Laurier Hulp, dé zorgaanbieder uit Twente

Over ons

Laurier Hulp, dé zorgaanbieder uit Twente

Laurier Hulp is dé zorgaanbieder uit Twente die gespecialiseerd is op het gebied van huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, ondersteuning & begeleiding en dagactiviteiten voor PGB-houders. 

De reden dat Laurier Hulp is opgericht is omdat wij, tijdens ons werk bij diverse instellingen, zagen dat de zorg steeds minder persoonlijk werd. Er was bijvoorbeeld steeds minder tijd per ‘cliënt’, terwijl er ook steeds minder personeel beschikbaar was. Ook zagen wij dat niet de kwaliteit meer voorop stond, maar dat het voornamelijk ging om kwantiteit. Wij vonden dit een zeer slechte ontwikkeling en vroegen ons daardoor af: 

“Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat mensen thuis de zorg én aandacht krijgen die ze verdienen?”

Wij zagen dat voornamelijk bij grote instellingen het niet meer ging om persoonlijke aandacht voor de cliënt, maar dat het voornamelijk ging om het zo effectief en efficiënt mogelijk verzorgen en begeleiden van een cliënt. Ook zagen wij dat het probleem, zoals eerder genoemd, voortkomt uit grootschaligheid van instellingen. 

Volgens ons konden wij door thuiszorg te leveren, de cliënt kwalitatief goede zorg geven met daarbij de persoonlijke aandacht die men verdient. Om deze redenen hebben wij Laurier Hulp opgericht. 

De mensen bij Laurier Hulp zijn van mening dat iedereen, ongeacht zijn of haar situatie, kwalitatief goede zorg moet krijgen. Bij ons staan de belangen van de ‘cliënt’ altijd voorop. Wij vinden dat, zolang de situatie dit toelaat, iemand thuis professionele hulp moet kunnen krijgen. 

Met Laurier Hulp willen wij op een professionele en maatschappelijk verantwoorde wijze bij hulpbehoevenden thuis zorg aanbieden. De hulp van ons is altijd gegarandeerd! Onze mensen beschikken over de juiste opleidingen én over de juiste verzekeringen!

Bij de zorg die Laurier Hulp levert blijft de cliënt altijd centraal staan, of de zorg van een cliënt nou gesubsidieerd wordt door een wet (Wmo, Wlz, Zvw of Jeugdwet) of dat deze als particulier de zorg zelf betaalt.