Algemene informatie

Visie & Missie Laurier Hulp

Missie:

Laurier Hulp is er voor de mensen in onze samenleving die hulp en ondersteuning nodig hebben. Dag en nacht staan wij voor deze mensen klaar. Laurier Hulp biedt hoogwaardige, kwalitatieve, betrouwbare zorg naar de wensen en behoeften van de cliënt. Wij willen dat onze cliënten zo lang als mogelijk thuis kunnen blijven wonen, met behoud van de regie over zijn of haar eigen leven. Onze missie is dat wij, door kwalitatief uitstekende zorg te leveren, de gezondheid en welzijn van onze cliënten kunnen verbeteren, herstellen, dan wel  te behouden. 

Visie:

De zorg die Laurier Hulp biedt onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht die wij hebben voor iedere cliënt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een betekenisvol leven kan leiden. Dat iedereen een doel heeft in het leven. Wij vinden dat mensen regie moeten hebben over hun eigen leven. Laurier Hulp weet dat ieder mens uniek is, met zijn eigen levensgeschiedenis, behoeften en gewoontes. Daarom is de zorg van Laurier Hulp altijd afgestemd op de cliënt. Samen met de cliënt en zijn of haar omgeving kijken wij continue hoe de zorgbehoefte kan worden ingevuld. 

 

Kwaliteit van leven

Wij leveren de zorg die u verdient! Onze zorg is betrouwbaar, persoonlijk, zorgvuldig en van uitstekende kwaliteit. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij samen met u kunnen kijken naar de mogelijkheden.

controle op kwaliteit

Uiteraard kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over de invulling van uw zorgvraag. Wij vinden het belangrijk dat uw klacht gehoord wordt en daarom hebben wij een onafhankelijke partij die voor ons de klachten behandeld. Hiermee willen wij de kwaliteit van onze zorg waarborgen. Klik op ‘ naar klachtenregeling’ om meer te weten te komen over onze klachtenregeling.

Verzekerde zorg

Waar mensen werken kunnen er fouten gemaakt worden. Om te voorkomen dat u de dupe wordt van fouten gemaakt tijdens de zorg, hebben wij onze zorg goed verzekerd. Tevens voldoen wij aan alle wettelijk gestelde eisen. Met dit totaal pakket onderscheiden wij ons ten opzichte van veel andere zorgaanbieders voor PGB-houders.